Om Tom

Hvem er Tom Bille?

 

Jeg er født i 1983, i Limfjordsbyen Hvalpsund. Nu har jeg bosat sig i Stoholm ved Viborg, med min skønne kone og to dejlige børn. Jeg er uddannet datamatiker og arbejder til dagligt med bl.a. udvikling af hjemmesider.

 

Med en medfødt interesse for tegning, kunst og grafik, har det altid lagt i kortene, at jeg skulle udforske og udfordre mig selv med maleriets kunst. Derfor startede jeg i 2016 så småt, at omsætte nogle af mine hundredevis af tegnede skitser om til malerier. 

 

Det er nu gået op for mig, at det ikke kun er mig, som har interesse i de lidt skøre, absurde tema, som jeg beskæftiger mig med i mine billeder. Så derfor har jeg besluttet mig, at sælge ud af malerierne, selvom det kan være svært at sige farvel. Det giver også bedre mulighed for, at finansiere indkøb af bedre materialer, som lærreder, maling og pensler. 

 

Jeg håber du finder mine malerier interessante og får du lyst til at eje et af dem, så kontakt mig gerne på enten telefon, email, Instagram eller Messenger. Se kontaktinfo her.